0212 493 11 00
 

2. Matbaacılar Sitesi; Türkiye'nin en büyük firmalarının katalog, dergi, broşür ve tüm kurumsal kimlik çalışmalarının baskı ve tasarımlarının yapıldığı merkezdir. 24 saat vardiya sistemine göre çalışılıp Türkiye'nin matbaa ürünleri ihtiyaçlarının büyük kısmını karşılamaktadır. Ulaşım açısından merkezi konumu sayesinde her yerden ulaşımı kolaydır. Matbaa ürünleri basım ve paketleme aşamalarından sonra İstanbul dışına kargo ile gönderilebilmektedir.

Firmamız 2001 yılında bu avantajları nedeniyle 2.Matbaacılar Sitesinin giriş bloğunda yerini almıştır. Kuruluş amacı Ctp Kalıp Üretimi ve Baskı olan firmamız şu an sadece kendi kalıplarımızı yetiştirebilmemizden dolayı sadece firmalara ve kişilere Katalog Baskı, Dergi Baskı ve Broşür Baskı hizmeti vermektedir. Online fiyat alabileceğiniz, baskı renkleri ve kalitesi konusunda uzman ekibimiz hizmetinizdedir. Türkiye'nin tüm bölgelerine kargo ile basılmış ürünleri göndermekteyiz.

 

 

 

Creative Commons License
Topkapı Matbaacılar Sitesi by Topkapı Matbaacılar Sitesi is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Based on a work at http://www.matbaakatalogfiyatlari.com/index.php?g=sayfa&id=22.